Godnatt!

Ska sova nu,bloggar mera imorn!


Answer me

Har snackar på Skype och kollat på tv hela kvällen,vad annars ska man göra när man är sjuk? ;) ska kolla på grown ups som jag laddade ner förut och sen ska jag försöka sova ändå fast jag har gaalet ont i min hals just nu..hörs imorn puss :*


Skype


Smoothie & pepparkakor (y)

Pappa kom hem med en ny smoothie maskin idag eftersom våran gamla hade pajat så nu har jag pallat mig upp ur sängen och gjort en smoothie (y)
Äter även lite pepparkakor lol.
Stannar troligtvis hemma imorn också för jag hat fortfarande feber osv..
har verkligen ingenting att blogga om,puss :*


secret

Heelluu,bloggar från min brors imac,ganska chill sådär ;) är hemma från skolan idag för jag har fortfarande feber svullen i halsen och sånt skit! mår även dåligt över en sak som hände igår,jag tror några vet vad det handlar om.
har också  funderat på en annan sak men it's a secreeet! det är bara 2 som vet om det..
har inte sovit på hela natten heller så nu ska jag duscha och sen sova,pussar :*





herregud vad gammal!

Lovisa Boberg ♥

Tack för att du alltid finns där när man behöver en som mest,du förstår verkligen mig och att ha dig vid min sida betyder allt! Kommer alltid finnas för dig,kärlek till dig underbaraste!

finaste tjejen som finns!


Sjuuk :(

Hej! Förlåt för att jag inte har bloggat på hela dagen men vid halv 12 så gick jag hem från skolan för jag frös jätte mycke,jag var eller är svullen i halsen sen hade jag ont i huvudet och sen var jag snuvig osv :( direkt när jag kom hem så somnade jag i soffan mår inte ett dugg bättre nu har feber och allt oxå fml.
Har inge röst heller så jag låter som ett cp. Yeeah -.-
Just nu chattar jag med Kalle och smsar med Jakob :)
Räkna inte med världens bästa upptadering men jag ska försöka,puss :*


Sooova

Ska gå och lägga mig snart håller på att somna för att jag är så trött upptaderar mer imorn :) brw brorsan och hans kompis har skit hög musik på nu kommer jag aldrig kunna somna haha.
aja,puss!


I wish you understand..

Snackar med Filip,Sofia,Anna och Jesper på Skype treevligt trevligt!
Var och kollade på när brudarna spelade förut tyvärr förlorade dom i semi mot Järla men bra jobbat ändå tjejer!
Jag och Anna drog hem runt kvart över sju typ och vi snackade som vanligt om allt möjligt seriöst vad skulle jag göra utan dig Anna? Du finns alltid där för en du är en sann vän som alltid finns där,som aldrig sviker åh jag älskar dig så obeskrivligt mycke!
Btw så känns det som om helgen har gått sjuuuukt snabbt,det känns som att det är lördag idag men imorn blir det skola,fml..
Ska vara lite social nu bloggar mer senare,puuss :*

(skulle publicerats för typ 30 min sen)


Första advent!

Är påväg hem från dansen nu när jag kommer hem ska jag bara byta kläder och duscha sen möter jag Ronja och vi drar väl till gårn eller nåt :)
Idag är det första advent också åh vill bara att det ska bli jul nu!
Idag klockan 16.30 eller nåt sånt så spelar det andra laget semifinal och då ska typ alla dra dit och kolla hoppas det går bra för brudarna ;)
Hörs sen,puss :*


It doesn't surprise me..

Har kollat lite på Jersey shore snackat på Skype osv ska vän sova sen men nu ska jag checka dh som jag har laddat ner bloggar imorn eller nåt,puss


hick hick hick..

har hicka åh fyfan vad jobbigt -.- cupen idag gick väl inte jätte bra asså vi hade ganska bra spel men vi sköt över och fick inte i bollen i mål men det är som det är alla gånger går det inte ;) vi åkte alltså ut och vi kommer inte få spela slutspel imorn,tyvärr..
efter matchen så tagga jag hem för vi skulle vara hundvakt åt vår granners hund Enzo, så jag och mamma gick ut och tog en promenad med honom vi gick förbi konsum då köpte jag ben&jerry åh älskaar de  tjockis i know ;)
sen har jag snackat på skype med en person heeela kvällen haha alltid lika roligt :)
imorn blir det dans och sen om det andra laget går vidare och kör nån mer match så kollar jag säkert på dom annars så träffar man väl nån,får se men nu ska jag ladda ner nån bra film men vi hörs! puuuss :*




love u ♥


Cup idag!

godmorgon,vaknade typ för 15 min sen igår efter skicka så åkte jag hem till jossan vi chillade,snackade åt glass osv
vid typ halv 5 så åkte vi hem till mig men innan de mötte vi Julia också när vi var hemma hos mig gjorde vi inget speciellt men sen vid typ halv 6 så drog vi upp till Stavan och mötte dom andra sen kollade vi på när det andra laget och för dom gick det bra! Efter deras andra match så stack vi hem och åt sen drog vi upp till Stavan igen och våran klack var ju bääst! hahaha,det var sjukt kul!
Efter deras sista match taggade alla upp till gården där var det sjukt kul! ;) Alla drog typ hem vid 11 så då skjutsade mamma hem Julia och sen åkte jag också hem :)

Idag på cupen kommer jag inte stå i mål för eftersom att jag har skadat knät och höften så är jag jätte rädd för att göra illa mig igen för om jag gör de så är risken stor att jag aldrig mer kommer få spela fotboll eller dansa för läkarna tyckte inte att jag skulle fortsätta spela fotboll när jag skadade mig förra gången. Men däremot så kommer jag testa att spela ute första matchen så får vi se hur de går om det går bra kommer jag säkert fortsätta spela cupen men om jag känner att det inte går bra för att jag är rädd för att skada mig och inte våga gå in riktigt så kommer jag inte spela mer men då kollar jag självklart på,jag vill ju spela men jag vill inte riskera att aldrig mer få spela fotboll så nu är jag sjukt rädd men chattade igår med en
underbar person som fick mig på mycket bättre humör! :)

Nä nu vart de ett långt inlägg,bloggar mer ikväll eller nåt pussar :*



Hehehehrhe

Hejsan sveksan!!!ska sova puss
Världens unnderbaraste sötis bild!!!!<333333333puss Hanna//din hemliga beundrare


@Jossans place

är hos Jossan nu,slutade 11 idag efter taggade jag med Sickla med Wilma och Elin vi käkade på donken,kollade lite i butiker,köpte helium ballonger hahaha! det var gaalet kul :) sen vid 1 kutade jag till bussen för jag skulle träffa Jossan och nu är jag somsagt hos henne,vi ska snart hem till mig och sen ska vi träffa Julia och kankse några andra för vid 6 börjar deras första match och det lär inte bli så bra upptadering men jag ska försöka ;)
imorn ska det andra laget köra alltså det jag är med i kommer kankse bara köra en match för jag är skit rädd att jag ska skada mig så då går det skit dåligt men vi får se..
försöker blogga mer senare,puus :*




 

 

stooolt fotograf driver men kolla hur söta liksom!


Du och jag tillsammans är starkare än någonsin!


Tänk om människorna kunde vara sedlar,då kunde man bara hålla upp dom mot ljuset och se om dom var äkta eller falska.


Dagens outfit

Svarta jeans-bik bok
Baslinne- Gina
Kofta-josses gamla


Profilbild på Facebook?


Jag älskar dig Julia,glöm aldrig de!


Det är seriöst inte min dag idag.

Åh vet ni? Jag har lyckats ta sönder min sladd till min mobil så nu kommer jag inte kunna ladda den fml :( måste köpa en ny laddare eller nåt imorn.
Iaf träffade Julia sen vi hade lika kul som vanligt hon noppade mina ögonbryn skit fint sen dansade vi sjöng pluggade,skrattade och ah allt möjligt :) alltid lika roligt att få träffa dig älskling!
Åkte hem vid typ 19.15 sen har jag fikat med mamma och brorsan och nu smsar jag med bianca,asså hon är så grymt snäll seriöst kärlek till den tjejen!
Nu ska jag skriva klart mitt sms och sen kolla på tv eller nåt,bloggar mer från min iPod för jag pallar inte hämta den,kan bjuda på några bilder från dagen!
Puss :*



2a bilden en bild på dig själv.


Only you

Sitter på bussen påväg till Julia nu,dagen började med att jag failade och ramlade och det var när jag skulle möta steffi ramlade på höften men det gick bra,började bara garva haha.
När jag kom till skolan så tar Anders (våran handledare) min mobil asså jag höll i den och sen bara för att jag hade framme den så tog han den och jag frågade om jag kunde få tillbaka den men han sa "du får tillbaka den i slutet av dan" fatta ni hur lack jag blev eller?
Så jag hade ingen mobil till typ halv 12 för sen fick jag tillbaka den för jag skulle till idrotten. Självklart har man glömt idrottskläder så jag kunde inte vara med men Wilma sa att jag kunde låna hennes men jag sa att det var lugnt för jag pallade verkligen inte idrott idag.
Jaa,inte min dag idag men men ;)
Ska fortsätta lyssna på musik hörs sen babes! :*

Här är en bild från i somras,det är jag Alexandra och Lina på bilden,åååh vad jag saknar allt :(


ARG

är så sjukt lack just nu för när jag lämnade in min iphone förra gången så sa dom "du kommer troligtvis att få en iphone 4s eftersom att du har lämnat in den så många gånger, jag är 80 % säker" och idag fick mamma ett sms att hon kunde hämta ut den på posten och när jag startar igång den så höll jag in dendär knappen och man kunde prata med henne och hon sa att man kunde be henne skicka ett sms till nån och lalalala. men helt plötsligt så stängs iphonen bara av och när jag sätter igång den igen så är den som är vanlig 4?! fatta hur jäkla arg jag blir eller? dom var ju säkra på att jag skulle få en 4s men nääe så blev det inte -.-'
jag är så aarg nu seriöst..nu ska jag plugga som jag inte heller har gjort, puss


1:a bilden någon du umgås väldigt mycket med.


dag sak

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.



Nu ska det pluuuggas!

heejsan,är hemma nu slutade 3 idag för vi hade kör grejs.i skolan idag så gick det faktist bra hann typ göra ett halvt matte steg idag på typ 1 timme och 30 min asså fatta hur mycket jag skulle kunna få gjort ifall jag verkligen pluggade? herreguud måste verkligen ta och skärpa till mig.
ska försöka plugga engelska nu måste verkligen göra det så räkna inte med så bra upptadering ikväll men aah..
imorn slutar jag direkt efter idrotten efter de ska jag vara med Juliia älskling,shit saknar henne grymt mycke!
ska plugga nu, hörs later puuuss :*





just nu, orkade inte platta håret idag så jag ser helt hemsk ut..


It's hard to believe..

Ska snart ha teknik förhör kommer gå skit har inte pluggat nånting och sen får jag inte in nåt i min hjärna heller -.-
Igår vid typ 8 så ringde Sandra och frågade om jag ville dra ut och träffa henne och några andra så jag drog och mötte dom sen gick vi runt lite det var roligt :) var tvungen att dra hem vid 20.40 för jag ska redovisa tyska och matte idag gick som vanligt inte så bra och plugga men jag ska redovisa idag ändå ;)
Idag efter skolan drar jag först hem och sen möter jag Anna och Theresa tror jag säkert några andra också men vi drar iaf till gården,har teknik saken snart ska bara läsa lite men bloggar mer senare,puss :*

Gårdagens outfit:
Svarta jeans:salt tror jag
Baslinne-gina
Kofta- cubus,det var den jag köpte när jag Moa och adele var inne i stan!


15 saker ni kanske inte visste om mig

1.när jag var liten så hoppade jag studsmatta med 4 stycken killar som är typ 5 år äldre än vad jag är och då lyckades jag fastna i domdär sakerna ah men fattaar,iaf när jag fastnade så vreds hela min fot och sen dess har jag haft extra lätt för att stuka foten osv..

2.jag har en kanin som heter Totte.

3. jag har alltid haft väldigt dåligt självförtroende och har det nu också.

4.mår nån utav mina närmaste vänner dåligt så mår jag också dåligt.

5.jag pluggar nästan aldrig i skolan det är därför jag ligger så dåligt till i alla ämnen och det är därför jag alltid försöker plugga hemma men jag brukar nästan aldrig lyckas.

6.min allra bästavän är Moa Lundin henne kan jag berätta allt för och hon finns alltid där,sen har jag självklart flera andra bra vänner jag kan lita på och har roligt med :)

7.jag går på tyska i skolan,vet att det är mobbat men det är bara för att nästan hela mammas släkt kommer från Tyskland.

8.jag går i kunskapsskolan.

9.jag har gipsat min arm 2 eller 3 gånger och sen har jag gipsat min tumme 1 gång också.

10.jag är alltid väldigt klantig av mig gör illa mig typ hela tiden.

11.jag har fobi för trånga utrymmen får verkligen panik,hatar verkligen de.

12.jag har dansat sen jag var 5 eller 6 år.

13.jag vill ha längre hår.

14.när jag är tex i stan eller nåt sånt så måste jag alltid känna i fickorna satt jag har allting brukar nästan alltid säga "vart är mitt busskort/bankkort,jag tror jag har tappat de" och sen efter typ 1 min så brukar jag hitta de..
15.när jag var mindre så hade jag typ alltid 2 tofsar på varenda klassfoto typ upp till 4:an eller nåt,hahaha fyfan vad mobbat det va..


Måndag igen..

Skrev typ värsta långa inlägget igårkväll men allt bara försvann så jag orkade inte skriva ett nytt men jag kan berätta kort om dagen iaf :)
Det började med att jag vaknade vid 11 sen snackade jag med Anna och sen halvsov jag till 12 sen så fixade jag mig och sen åkte jag till dansen det är bara typ 1 eller 2 gånger kvar innan uppvisningen så det var bra att jag gick ändå fast jag egentligen inte orkade..
Fick ont i knät på slutet också men annars gick det bra :)
Efter dansen så skjutsade mamma mig till gårn där var det ganska roligt är ju såklart roligare på fredagar men det var helt okej :)
Tog bussen hem med Anna och när jag kom hem så åt jag lite och sen gick jag till träningen med Anna och Magda träningen gick väl inte så jätte bra för min del för jag hade lite ont i knät och jag gick inte speciellt bra men vi fick reda på lagen till cupen i helgen och jag är faktist nöjd med de laget jag hamnade med :)
Efter träningen så tog jag det bara lugnt och kollade på 17 again gick och la mig vid 11 bara så att ni vet liksom ;)
Nu är jag i skolan och klockan 11 ska jag jobba i cafeterian -.- puuss!

Bjuder på en bild från igår när jag failade och fastnade i trappen innan träningen ;)


Vaarför?

Mår skit just nu,började med dedär som hände igår hann somna typ 1-2 timmar eller något sånt sen vaknar jag av att jag fryser cepe mycke även fast jag hade täcke och filt över mig sen somnade jag en liten stund sen när jag vaknade igen så fick jag grymt ont i magen och vääärldens ångest,det är liksom därför jag har ont i magen,sen har jag ont i halsen också :(
Så mamma hämtade mig hos Moa typ 20 över 7 för de gick verkligen inte över låg och skakade för jag frös så mycke och de gör jag fortfarande,ska försöka sova en stund nu men jag kommer inte lyckas,är skit ledsen för att det blev såhär Moa men jag kunde inte göra nåt förlåt älskling :(
Kom på att jag har dans och sen fotbolls träning idag också funderar på att hoppa över dansen för jag orkar verkligen inte.
Får se hur jag mår senare men nu ska jag iaf försöka sova,puss!


Idioter!

Hände precis en sak nu kommer inte jag eller Moa inte kunna somna för att vi är seriöst livrädda.ringde theo,filip och jesper och snackade med dom då vart allting mycke bättre för dom ringde idioterna och snackade med dom och ah är så jävla rädd och sur nu,ska försöka sova nu fast det kommer aldrig gå men bloggar mer senare,hejdå..


@moas säng

Ligger just nu i moas säng med Moa bredvid mig,jag Moa och Adele åkte ju somsagt in till stan och såg breaking dawn den var faktist sjukt bra! Efter bion gick vi till gallerian och kollade lite hann bara vara där i typ 1 timme för stängde dom men jag hittade en kofta för typ 50 kr,efter de så tog jag och Moa bussen hem till mig och packade och segade galet mycke sen vid halv 9 så åkte vi hem till Moa sen på vägen mötte vi Jesper,Theo,Viktor,Filip,matte och Kristian vi drog in till Konsum köpte lite läsk och sånt sen tog vi bussen till kolarängen och sen gick vi hem till Moa :) vi ska snart kolla på film tror jag men ska vara lite social nu bloggar senare,puss!



Breaking dawn!

Snart taggar jag Moa och Adele in till stan för att se breaking dawn :D
Skulle egentligen gått i sickla vid 20.30 men vi vill hinna vara ute ikväll också så det var därför det blev som det blev;)
Efter de så ska jag och Moa hem till mig och packa och sen drar vi till Moa i think,ska städa rummet nu hörs senare babes!
Btw det är sol ute och det är november? Helt galet förra året var det liksom skit mycke snö nu och var svinkallt!
Tänkte bara säga de,puuuss


100 % seriös

det är driv så att alla vet!

jag är kär,men inte i dig

tjohejsan,sitter i min underbara säng och chattar med Theo och snackar med Jakob,treevlans.
igår så var jag hos min mormor och sen kom mina kusiner dit det var väl ganska rooligt har inte träffat dom på hur länge som helst så det är ju alltid roligt att träffa släkten ;)
vid 8 drog jag hem mötte även Victoria och Lovisa på bussen så då hade man nån att prata med sen när dom gick av så satt jag helt forever alone bredvid ett peddo som kollade heela tiden och då menar jag verkligen hela tiden,fyfan vad han var läskig.
kom hem typ vid 20.45 sen tog jag det bara lugnt och somande vid halv 11 :)

idag så åkte alla 7:orna till nåt museeum inne i stan det söög verkligen för det var skit långt att gå sen var det svin kallt sen så hade vi nån uppgift vi skulle göra osv..haha, på vägen hem var det mycke roligare jag,Elin och Wille snackade om allt möjligt på engelska och jaaa that's who we are! sen var jag Alexandra,Wilma,Amanda och Elin tvungna att åka tillbaka till skolan för vi hade kör och sen drog jag hem fixade mig sen drog jag till gårn var där en stund drog hem åt drog tillbaka till gårn och har varit där hela kvällen det var feeeta kul på gården ikväll tyckte jag faktist :D ahaha k..

imorn sover jag hos Moa och vi ska gå på Breaking Dawn och ah det kommer bli gaaalet nice! älskar dig bestis :)
nu måste jag kolla på bio biljetter hörs senare,pusselipuss!




haha,från idag efter museeumet jag är hon som står med svart jacka bredvid Elin som har brun väska sen är det några andra också ;)

Du är som en thailändsk marknad billig och falsk..

Hejsvejs! Gjorde so prov förut och det gick ganska bra faktist :) failade lite på årtalen när antiken var osv men det är som det är (;
Igår så gick jag till stavan och träffade Moa och några andra sen drog vi till gårn var där till 6 sen tog jag bussen hem sen skyndade jag mig skit mycke sen åkte vi till dansen och det gick skit bra :)
När jag kom hem så pluggade jag sen somnade jag vid halv 11..
Idag skulle jag egentligen vara med Julia men hon kunde inte så vi skulle troligtvis träffas imorn istället :)
Nu ska jag plugga,puss!


@bussen

Sitter på bussen påväg hem nu,när jag kommer hem ska jag plugga och sen går jag upp till stavan och möter Moa :)
Har inge mer att skriva,Alex har mina vantar också jobbig haan äär!
Ska geeka temple run nu,puss


Sometimes

Man är ju så bra så man kan ju allt till so provet imorn (y) har typ pluggat skit mycke idag,stoolt tjej ;)
Slutar om 40 min denhär dagen har gått skit långsamt,ni bryr er också..
Har ingenting att skriva,kände för att bara upptadera lite,puss!
Btw slog jag mitt rekord på temple run igår också :)


So prov imorn,wihoo! -.-

Är i skolan nu,sorry för att jag inte bloggade igår men direkt efter skolan så gick jag hem åt och sen drog jag och mötte Ronja i centrum,vi drog hem till Ronja var där typ 1 timme sen drog vi till centrum åt chips,mötte några osv det var myys! Var tvungen att dra hem och plugga vid typ 6 eller nåt,ligger typ efter i nästan alla ämnen för att jag aldrig jobbar i skolan och aldrig hemma heller -.- sen är jag klar med vissa steg men jag orkar aldrig redovisa, that's it!
Ska fan ta och satsa och jobba skit mycke,ska lyckas den här gången också! Inte för att jag tror att det kommer gå så bra men jag ska göra mitt bästa iaf :)
Btw är jag fett glad för jag fick A på min simning och B+ på min orientering för er som inte vet de så är A mvg och B+ vg nivå,thihi är feeeta glad (a)
Efter skolan ska jag vara med Moa iaf får se vad vi hittar på säkert nåt roligt som alltid :D sen imorn ska jag vara med Julia! Nu måste jag plugga till so provet som är till imorn,kommer aldrig gå aja,puss


Godnatt bloggen!

Har snackat på Skype hela kvällen,är cepe trött ska upp 7 imorn yeah godnatt!


har inte orkat blogga..

heej! man kan väl säga att jag har tagit en kort bloggpaus på 3 dagar för jag har verkligen inte haft lust att blogga men jag kan berätta vad jag har gjort lite kort ;)
Torsdags:åkte jag och Moa in till stan, vi fikade hon köpte hårförlängning för mig blev det bara en tröja,ett baslinne,en blus som var typ som en magtröja som man knöt där fram och en enkel vit t-shirt :)
har tagit lite kort på de jag köpte som ni får se nån annan dag då får ni se allt jag har köpt när jag var med mamma i Barkaby osv..
fredag: slutade 13.50 slutade egentligen 12.50 men eftersom att jag,Bianca,Victoria,Elin,Alexandra,Amanda och Wilma har gått med i kören så slutar vi 13.50 varje fredag men vi kommer få högre betyg i musik så det är nice!
sen hämtade pappa mig i skolan och vi åkte till tyresö och aktiverade mitt bank kort och skaffade ett id kort ;)
när jag kom hem så fixade jag mig snabbt och sen drog jag till Erika vi snackade lite hemma hos henne sen drog vi till gårn men precis när vi kom dit så stängde de så vi drog till centrum och var med några där tills gården öppnade igen sen var vi där i typ 20 min sen kom mamma och hämtade oss sen drog hon hem till sig och jag drog hem till mig,när jag var hemma så åt jag och sen drog tillbaka till gårn.
när jag kom dit gjorde vi inte så mycke,sen drog jag,Ronja,Ludwig,Kristian,Viktor,Sandra och Filip tror jag det var, vi drog ut och sen hände det en ganska rolig sak som jag tyvärr inte kan ta upp på bloggen men det var iaf grymt kul, hahaha.
sen gick vi in lite och sen gick vi ut igen och sen kom det massa mer folk osv.
drog hem vid 11 med Anna och sen när jag kom hem kollade jag på film och sen somnade jag runt 2 eller nåt :)
Lördag: vaknade runt halv 12 degade i sängen, sen gick jag upp och duschade åt, sen vid halv 5 så tog jag mig til Kolarängen och mötte Jossan vi gick hem till henne och packade och sen tog vi bussen till Konsum med Elli och Alina också vi köpte lite gått till kvällen och sen såg vi Thomas Di Leva så Elli drev med honom och sa "du är min största idol" lalalala,sen sjöng vi på hans låtar osv herregud vad vi garvade! sen kom Loui och Joel och sen frös vi så mycke så jag och Jossan drog hem till mig och käkade tacos,hade hårinpackning och plast påsar på huvudet,snackade på Skype kollade på film och hade allmänt mys! jag somnade runt 2 nånting och Jossan kollade klart på Crazy,Stupid,Love som inte jag orkade göra ;)
Idag: vi vaknade runt 10.40 sen låg vi kvar i sängen och geekade temple run sen gick vi upp och åt frukost sen var jag tvungen att dra till dansen så Jossan gick hem. Dansen gick väl helt okej, är sjukt trött så jag hade ingen energ i alls ;) när jag kom hem så firade vi pappa,fikade lite med familjen och nu ligger jag i min säng och ska typ sova eller kolla på film :) vid 6 blir det fotbolls träning!
Skulle egentligen träffat Ronja nu men jag är sjukt trött och måste städa mitt rum sen igår så jag kunde inte träffa henne,sorry babe!
håller på att somna nu men vi hörs sen,puss!
Btw det var Jossan som skrev dedär konstiga på min blogg igår ;)
image description

No life

ASSo din ko , sluta lek stuck up cow is What you are


Chaachaaaaa

Chaa chaaaa blöggen, What's up jaaaao???? Jag e med döööö coola kissande j


Du har förstört allt,nöjd nu?

Ska tagga till sängen nu inte för att jag ska sova riktigt än ska geeka temple run och kolla på en film som jag ska somna till..var uppe till klockan 3 inatt för jag hade cepe ont i halsen och massa tankar i huvudet så jag kunde vetkligen inte sova,har alltså sovit 3 timmar..
Godnatt i förväg sorry för deppinlägg förut,puss


Hatar dig -.-

Är sjukt irriterad på 1 person som förstör verkligen allt orkar inte -.-
Snackade en hel del med Lovisa och Victoria kändes skönt att snacka med dom,jag funderar på att byta till stavan för det är sjukt jobbigt i ks måste gå upp klockan 6,får ingenting gjort i skolan måste plugga jätte mycke osv...
Har verkligen ingen blogglust,händer en hel del just nu,hatar allt just nu hejdå -.-


Just nu

Med hög musik i öronen lite och lite glass går det faktist bra att plugga :D

Saknar dig,saknar oss

Jag saknar verkligen dig och framförallt oss du var min bästavän som alltid fanns där,som jag kunde göra en massa konstiga saker me,som jag verkligen kunde berätta allt för.du var den jag kunde ringa dag som natt jag saknar oss mer än någonsin.
Jag bytte skola och helt plötsligt så träffades vi nästan aldrig det var verkligen tomt utan dig eller det är tomt utan dig,från att ha varit verkligen bästavänner och träffats nästan varje dag till att vi knappt träffas..även fast vi inte ses så ofta längre så har vi så sjukt kul tsm när vi träffas,önskar att man kunde spola tillbaka tiden till när man gick i siggan då vi var som tajtast och då livet var som bäst!
jag vill bara att du ska veta att jag verkligen älskar dig och att jag saknar dig verkligen, det känns som om någonting fattas i mitt liv och det är du!
Även om jag tror att vi aldrig kommer bli lika tajta som vi var då är det ända jag vill är att vi ska träffas igen och att allt ska bli som det var då,oavsett vad som händer kommer du alltid att vara min bästavän!


Should i stay or should i go?

Sitter hos frisören nu väntar på att mamma ska bli klar sen ska vi förbi donken så ska jag äta i bilen påväg till dansen ;) tjoockis :$
Idag i skolan har jag inte gjort ett skit har haft kurs fick reda på att vi har so prov nästa vecka fml jag som hatar historia och allt..
Satt mest med Tilda,Victoria och Vendela i skolan sen med Lovisa och Steffi lite också :)
Imorn ska jag vara med jossan herregud vad jag har saknat den tjejen!
På torsdag ska jag och Moa somsagt till stan på fredag ska jag väl dra ut som vanligt på lördag kväll ska jag och Moa kanske se paranormal activity 3 får se hur det blir med den saken men om det passar hade vi tänkt de :)
Bjuder på en lite halv ful bild på mig just nu,bjuuuuder!

(Skulle publicerats för typ 4 timmar sen!)

Make me a radio turn me up when you feel low

Sitter på bussen med Steffi nu,igår efter skolan drog jag direkt till Moa och vi typ snackade, åt pepparkaksdeg,kollade på tv upp och ner,skrattade,ringde till en massa randoms osv :D det var skit mysigt! haha,vi är alltid lila cepe :D
Kom hem vid kvart över 7 och då hade pappa gjort pannkakor snacka om att jag mådde illa då ;) sen somnade jag i soffan det var min kväll,vi hade ingen träning igår och inte på onsdag heller men på söndag så har i inomhusträning
Direkt efter skolan ska jag till mammas jobb och sen åker vi och klipper oss och sen blir det direkt vidare till dansen!

Dagens outfit:
Jeans-bik bok
Linne-abercrombie&fitch (fick från moa när hon kom hem från usa!)
Kofta- gina


Veckan!

Måndag-plugga,träning

Tisdag-skola,klippa mig,dans

Onsdag-skola,träning

Torsdag-skola,stan med Moa

Fredag-träffar säkert någon

Lördag-vet inte

Söndag-dans


Hearts in the air

Hej! Igår vid typ halv 2 så gick jag till Moa vi snackade om allt möjligt i typ 2 timmar sen åkte vi till sickla och fikade och köpte lite saker det var skit mysigt!
Kom hem runt 7 för vi satte oss och snackade och åt pepparkaksdeg vid em busshållsplats det var svin kallt!
Fick även ett abercrombie&fitch linne,örhängen,mascara,leggins och annat från Moa när hon var i usa,åh tack älskling! Allt var super bra :)
När jag kom hem så pluggade jag och kollade på film sen somnade jag runt halv 2 för jag kunde inte somna igår -.-
Efter skolan måste jag plugga och sen blir det träning,åh har skit mycke att göra i skolan fml -.- puss


Galen kväll igår!

Hej bloggen,igår så var det nån stor sak i Nacka aula skulle egentligen sovit hos Moa men hon mådde inte så bra så det gick inte :( så istället var jag hemma till halv 7 ungefär för då mötte jag upp Anna,Sofia,Alex,Theresa och Emme och vi tog bussen till Nacka aula
det var gaanska segt i början för själva saken började vid 9 så det var segt men vid sen var det faktist skit kul lärde känna några skåningar från ungdomsrådet man dansade och hade allmänt kul åh jag älskar skåningarnas dialekt <3 mötte även Jessica som jag har känt sen jag föddes så det var sjukt kul att träffa henne en gång :)
Det var sjukt kul igår,lätt bästa kvällen på länge!
Åkte hem runt halv 12 sen chillade jag och kollade på film tills jag somnade ;)

Idag ska jag vara med Moa för hon mår mycket bättre,vi tänkte åka in till stan och fika och fixa hårförlängning men taj mahal hade stängt så vi ska fixa det en annan dag :) idag har vi bestämt att vi bara ska snacka kolla på film och bara ha en mysdag! Ska fixa mig nu men jag bloggar mer senare,puss!


Gooodnatt!

Ska sova nu berättar mer om dagen imorn,puss


Facebook blev aldrig hackat!

Hahaha,Facebook blev aldrig hackat så nu behöver man inte oroa sig längre :D


You are perfect!

Sitter och pluggar tyska just nu orkar verkligen inte så stört jobbigt -.-
Moa är snart hemma så då ska jag gå till henne måste bara packa lite och så..
Har städat rummet och allt också så nu är det fixat (y)
Hörs sen!


*sur*

Hahaha,det går att ladda min iPod men inte min iPhone? Vad är det med mig och mobiler? Orkaar intee..


Hejdå Facebook!

Det är ju typ några som kommer hacka Facebook först tänkte jag att det inte var så allvarligt men nu är hela facebook bombat med det och ta mitt nummer och allt,tror inte att det kommer hända men man vet ju aldrig ;)
Btw vaknade nyss av att en kanin kommer upp till en i sängen söt kanin va? Ska snart gå upp och äta frukost sen ska jag plugga lite sen ska jag träffa Moa,wihooo! :D
Bloggar mer senare,puss!


Jag saknar dig!


Varför ska allt vara så jävla svårt?

Varför ska allt vara så jävla jobbigt hela tiden,allt man gör blir bara fel hela tiden.vad man än säger och vad man än gör verkligen allt blir bara fel,fuck allt just nu..ska fan gå och sova nu godnatt.


önskar du kunde förstå..

ledsen för dålig upptadering men det har varit fullt upp ;) igår så sov jag ut läänge sen vid 12.19 så gick jag upp ur sängen sen duschade jag åt frukost osv sen tog kutade jag ner till bussen på typ 1-2 min och på bussen så var Theresa vi gick av vid stavan och snackade lite och sen kom Emme,Sofia och Jennifer sen drog dom till centrum så jag Theresa och Sofia drog upp till gårn och bakade sen så tog jag bussen hem och hämtade en sak sen tillbaka till gårn och sen åkte alla vi till Sickla för bi skulle till andys med gårn så vi käkade på donken provade massa fula kläder osv vid halv 8 så kom alla och sen hade vi hela andys för oss själva så det var rooligt :)
vid halv 10 så tog jag Sofia,Theresa,Sandra och Alex bussen till Kolarängen och sen ah snackade vi sen kom Tobbe och Viktor och sen stack jag och Sandra till bussen efter de så kom Tobbe och Viktor igen och dom skulle också ta bussen sen drog dom till Viktor och jag och Sandra hämtade mina saker hos mig och sen gick vi till Sandra hon snackade på Skype medans jag låg och geekade temple run på hennes ipaaad :) vi somnade runt 2 och sen kom hennes hund och väckte oss vid 9 men sen somnade vi om ;)

vi gick upp vid halv 11 sen fixade vi oss och drog till träningen det gick sådär var skit trött men när jag kom hem så duschade,åt och jag pluggade faktist lite (y) sen åkte jag in till Sickla och hämtade min iphone och köpte iphone skal har även gjort dendär upptaderingen den är skit bra så ett tips till alla som inte har gjort de göör det ni kommer inte ångra er!

moa älskling kommer hem från usa imorn och då ska jag sova hos henne wiiiiie :D det är ju nån sak i nacka aula imorn funderar på att gå men vi får se imorn hur allting blir nu smsar jag och snackar på Skype med mina broes.
ska fan sova snart är skit trött,hörs imorn puuuuss!




saknar sommaren!


@josses place

är hos Josse nu vi har kollat på paranormal activity och fy i helvete vad vi har skrikit asså fyfaaan..
igår så var jag och mamii i Barkaby på Stockholm Qvuality Outlet tror jag det hette men de är typ där peak performance och alla domdär märkerna har sina outlet butiker osv men jag köpte ett par vinterskor,jacka,tuptopp och en mössa :) är skit nöjd med allt!

idag så åkte jag och Josse in till stan vi gick runt lite först gick vi lite på drottningatan sen gick vi in till gallerian och sen gick vi till Josses mammas jobb och fikade och snackade det var skit mysigt!
sen tänkte vi gå på bio men det fanns typ inga platser på nån utav filmerna vi ville se så vi ska gå på fredag istället :D
men jag fick med mig hem ett par jeans,mjukis byxor,ögonbrynspenna,foundation,trosor tyyp men ni får se bild imorn på allt jag har köpt imorn :)

resten av veckan ser ut såhär:

torsdag-städa rummet,träffa några och sen sover jag hos Sandra bejbi!

fredag-träning,bio med Josse inne i stan!

lördag- plugga,åka till mormor

söndag- plugga,dans!

så ser resten utav veckan ut men nu måste jag dra,hörs senare puss!









Home sweet home

Hejhej! Förlåt för den dåliga upptaderingen men det är ju lov så då har man ju annat för sig :)
Igår så satt man i en bil i 4 timmar det var rätt segt kan man ju säga!
Direkt när jag kom hem så åt jag och sen mötte jag upp Sofia,Josse,Anna och Theresa sen kom typ alla killarna och vi gjorde ganska mycke saker och det var feeeta roligt ;)
Sen när jag kom hem så åt jag popcorn och kollade på film sen somnade jag runt 1..
Idag ska jag och mamma iväg och fixa skor och sånt sen när jag kommer hem så ska jag nog träffa alla igen :)
Då vet ni hur min dag kommer se ut,puss!

 


RSS 2.0